Rendezvényhajók

  Az elmúlt tizenöt év dinamikusan fejlődő üzletágává váló hajósrendezvény-szervezés a MAHART PassNave egyik meghatározó tevékenységévé lépett elő. Az elmúlt évek folyamán a MAHART PassNave számos kiemelkedő rendezvényt bonyolított le közepes és nagyméretű rendezvényhajóin egyaránt. Konferenciákat, sajtótájékoztatókat, gazdasági társaságok fogadásait, így többek között állami protokoll rendezvényeket.

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy eleget tehettünk Kofi Annan, az ENSZ főtitkárának, II. Erzsébet brit királynőnek, Malajzia királyának és családjának, I. János Károly spanyol királynak, Európa számos miniszterelnökének és kormányfőjének vendégül látásának is.

 

    Győr2.jpg   bp00.jpg   rt.jpg

 

Legyen az céges rendezvény, konferencia, termékbemutató, kiállítás, esküvő vagy akár bankett, a nagy 80-300 fős fogadások, esküvők, illetve egyéb céges- vagy magánrendezvények részére a BUDAPEST rendezvényhajót ajánljuk. A meghittebb 20-75 fős társasági összejövetelek megtartására a GYŐR vagy a GÖNYÜ közepes rendezvényhajók alkalmasak. Az igényektől függően lehetőség van ültetett-, svédasztalos- és állófogadások, valamint coctail partyk megrendezésére is.

 

A MAHART PassNave Kft. rendezvényszervezéssel foglalkozó munkatársainak feladatai az ügyfelek igényeihez igazodva, az árajánlatkérések és a menü összeállításától, a technikai háttér és a dekoráció biztosításán át, a szórakoztató programok megrendeléséig terjednek.

 

BUDAPEST
légkondícionált nagy rendezvényhajó
GYŐR/GÖNYÜ
légkondícionált közepes rendezvényhajó
_MG_9697.jpg felvonulás3.jpg
500 személyes 150 személyes
Részletekért kattintson a kiválasztott hajó fotójára!
TELEFON:
+36 1 484 4015 vagy +36 1 484 4016
FAX:
+36 1 266 4201
E-MAIL:
ertekesites@mahartpassnave.hu

 

A szezonközi ár-, és menetrendváltozás jogát fenntartjuk!

 

Általános szerződési és utazási feltételek