Iskoláknak kedvezményesen

Hajós osztálykirándulás a 2019-es tanévben
... mert idén is megéri velünk hajózni!

 

Tudjuk, hogy évről évre mekkora fejtörést okoz egy osztálykirándulás megszervezése. A diákok unják az évek alatt jól bevált, hagyományos, de mára már teljes mértékben kiaknázott úti célokat és módokat. Az osztályfőnöki órán újabb és újabb igényekkel, megvalósíthatatlan ötletekkel rukkolnak elő. A MAHART PassNave Személyhajózási Kft., megpróbál segítséget nyújtani egy mozgalmas, a gyerekek számára érdekes és izgalmas program megszervezésében, mindezt egybekötve egy mindenki számára újszerű és felejthetetlen élménnyel, a hajózással, mely révén már maga az utazás is számos izgalmat és érdekességet kínál.

 

IMG_0888.JPGIMG_0066.JPGIMG_0034.JPG

 

A Dunakanyar festői városaiba, Szentendrére, Visegrádra és Esztergomba, valamint 2006 óta Százhalombattára kétfedélzetes, büfével ellátott közepes kirándulóhajón utazhatnak. Tapasztalt programszervezőink számos érdekes, aktuális program és kulturális látnivaló ajánlata, valamint a szabadidő aktív eltöltésére kínált lehetőség mellett, szállásajánlatok keresésében is segítséget nyújthatnak.

 

ISKOLÁKNAK 25% KEDVEZMÉNY!
ELŐZETES ÍRÁSBELI MEGRENDELÉS SZÜKSÉGES: iskola@mahartpassnave.hu

 

A foglalásban a következő adatok megadása szükséges:

  • iskola/óvoda  neve, címe, adószáma, telefonszáma (ha a számlát az iskola fenntartója vagy alapítványa nevére kérik akkor azok adatait is)
  • kapcsolattartó neve, mobiltelefonszáma
  • létszám (gyermekek és felnőttek száma)
  • dátum, indulási időpont és hely
  • úticél

 

1. ajánlatunk: Szentendre

 

A Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum igazi időutazásra invitálja az osztályokat. 46 hektáros területén a Magyarország népi építészetét és hagyományos népi életmódját bemutató kiállítás mellett, kézműves bemutatók, folklór műsorok, színházi előadások szórakoztatják a gyerekeket. Nem is beszélve a különleges kiállításokról a Gyémántmúzeumban, a Marcipánmúzeumban és a Dobos Cukrászati Múzeumban.

 

A2010_szentendre1.jpgA2010_szentendre2.jpgA2010_szentendre3.jpg

 

Budapest - Szentendre - Budapest hajókirándulás bérelt hajóval:
250 személyes kirándulóhajóval bruttó 207.010 Ft helyett bruttó 155.260 Forint*
*Kizárólag óvodáknak, általános és középiskoláknak adunk 25% kedvezményt a bérleti díjból előzetes írásbeli megrendelés esetén! Az ár 3 óra díjmentes várakozást tartalmaz a célállomáson.

 

 

2. ajánlatunk: Visegrád

 

Visegrádon a Lepencei strand, kerékpárutak, lovarda, téli-nyári bobpálya, minigolfpálya várja a kiránduló osztályokat, míg a Királyi Palotában a királyi udvar hétköznapi életébe a termek, szobák, a konyha, a kertek és a lovagi tornapálya, valamint kiállítások, rendezvények révén kaphatnak betekintést.

 

A2010_Visegrád_Fellegvár.jpgA2010_Iskolaihajóbérlés2.jpgA2010_Iskolaihajóbérlés3.jpg

 

A hajóállomás közvetlen közelében található a Salamon torony és 5-10 perces sétára a Királyi Palota. A Fellegvár a Salamon toronytól indulva egy kellemes erdei sétával kb. 20-40 perc alatt érhető el.

 

A2010_Iskolaihajóbérlés1.jpgA2010_Visegrád2.jpgA2010_VisegrádFellegvár3.jpg

 

Budapest - Visegrád - Budapest hajókirándulás bérelt hajóval:
250 személyes kirándulóhajóval bruttó 276.860 Ft helyett bruttó 207.645 Forint*
*Kizárólag óvodáknak, általános és középiskoláknak adunk 25% kedvezményt a bérleti díjból előzetes írásbeli megrendelés esetén! Az ár 3 óra díjmentes várakozást tartalmaz a célállomáson.

 


KISPALOTAJÁTÉKOK

kispalota_logo.png A rendezvénysorozat helyszíne a Városi park, Platán-sor, Salamon-torony. Egész napos színes, tartalmas programot kínál Visegrádon iskolák részére.

További részletekért kattintson a képre!

 

3. ajánlatunk: Budapest

 

Amennyiben az osztálykirándulás célja a főváros, ajánlatunk egy kellemes városnéző sétahajózás, mely történhet a DUNA CORSO nevű járaton, de akár egy bérelt sétahajón is.

 

      HRG_171012_004.jpg IMG_1012.JPG IMG_0034.JPG

1 órás sétahajózás 250 személyes bérelt hajóval: bruttó 57.150 Forint helyett bruttó 42.865 Forint*,
* Iskolai kedvezmény (25%) kizárólag óvodák, általános és középiskolák részére!

 

DUNA CORSO VÁROSNÉZŐ SÉTAHAJÓ JÁRAT

ÓVODÁKNAK ÉS ISKOLÁKNAK A GYERMEK CSOPORTOK RÉSZÉRE 700,- FORINT/FŐ*!

*17.00-ás járat indulásig vehető igénybe a kedvezményes jegyár

A 700 Ft-os jegyár a gyermekekre és 10 gyermek után 1 felnőtt kísérő részére vonatkozik. Amennyiben több felnőtt utazik a csoporttal, a többi felnőtt részére 2.000 Ft/fő értékű kedvezményes jegy váltható.

(az ár a welcome italt nem tartalmazza)

Előzetes írásbeli foglalás szükséges! FOGLALÁS iskolás és óvodás csoportoknak a következő e-mail címen:iskola@mahartpassnave.hu


A foglalásban a következő adatok megadása szükséges:

  • iskola/óvoda neve, címe, adószáma, telefonszáma (ha a számlát az iskola fenntartója vagy alapítványa nevére kérik akkor azok adatait is)
  • kapcsolattartó neve, mobiltelefonszáma
  • létszám (gyermekek és felnőttek száma)
  • dátum, indulási időpont

 

További lehetőségekért és célállomásokért (Vác, Nagymaros, Százhalombatta) kérje ajánlatunkat.

 

Logoa.bmpMAHART PassNave Személyhajózási Kft.
Telefon: +36 1 484 4014 (Szunyogné Puskás Éva)
E-mail: iskola@mahartpassnave.hu

 

 

A szezonközi ár-, és menetrendváltozás jogát fenntartjuk!

 

Általános szerződési és utazási feltételek