• Menük

Esztergomi programajánló

 

PRÍMÁS PINCE


esztergom.jpg  PrímásPince-konyha-ételfotók_20-10-13__01663.jpg PrímásPince_20-05-26__00909.jpg


Aznapi hajójegy felmutatásával a számla végösszegéből 10% kedvezményt biztosítunk!


A jelenlegi Főszékesegyházzal egyidős, közel 3000 négyzetméteres pincerendszer lélegzetelállító építészeti megoldásaival semmilyen szempontból sem „csak” egy étterem. Az esztergomi Bazilika alatt található turisztikai, gasztronómiai és borkulturális központ történelmi falai között a modern gasztronómia szellemében működő étterem mellett a boralagút a Kárpát-medence borvidékeit bemutató kínálattal, a kávézó és cukrászda helyben készült süteményekkel és kávékülönlegességekkel, az ajándékbolt pedig kulináris termékekkel és kézműves ajándéktárgyakkal várja az ide látogatókat.


Az újrakóstolt Kárpát-medence

A különböző tájjellegű konyhai stílusok harmonikus egysége biztosítja az állandó megújulást a konyhánk és személyzetünk számára. Éttermünk sikeresen ötvözni a nemzeti hagyományokat a modern gasztronómiai elemekkel, de a Kárpát- medencei magyarság ételeinek változatosságát és nemzeti jellegét híven megőrzi. Állandó kínálatunk mellet a rendszeresen megújuló szezonális ajánlatok és az egyedi megrendelések alapján megálmodott 6-7 fogásos gálavacsorák teszik igazán változatossá kínálatunkat.


További információért kattintson ide.

 

SZENT ADALBERT ÉTTEREM


Szent Adalbert Központ.jpg  SzentAdalbertKözpont-belső-terek_20-06-30__01496.jpg SzentAdalbertKözpont-belső-terek_20-06-30__01478.jpg

 

Aznapi hajójegy felmutatásával a számla végösszegéből 10% kedvezményt biztosítunk!

 

Az esztergomi Szent Adalbert Étterem a hét minden napján várja vendégeit egy finom ebédre! Friss alapanyagok, házias ízek, gyors és barátságos kiszolgálás, változatos menük, pénztárcabarát árak, családias légkör. A Szent Adalbert Központ étterme önkiszolgáló módon működik, vendégeink kedvükre válogathatnak heti menüajánlataink közül. Nemcsak a hagyományos magyar konyha képviselteti magát éttermünkben, hanem nemzetközi kedvencek is megtalálhatóak ajánlataink közt, több árkategóriában. Nagy hangsúlyt fektetünk a friss, szezonális alapanyagokra. Tágas termeinkben és napfényes, nagy teraszunkon mindenki kellemesen elfogyaszthatja ebédjét, békés, nyugodt környezetben.


További információért kattintson ide.

 

RONDELLA KÁVÉZÓ


Rondella1.jpg  Rondella2.jpg  Rondella3.jpg

 

Aznapi hajójegy felmutatásával a számla végösszegéből 10% kedvezményt biztosítunk!


Tegyen egy sétát a Várhegyen és térjen be egy finom kávéra vagy süteményre hangulatos kávézónkba. Melocco Miklós Szent István megkoronázását ábrázoló monumentális szobra szomszédságában fekvő teraszunkról közvetlen közelről élvezheti az esztergomi Bazilika látványát! Kávézónk szezonálisan működik, az aktuális nyitvatartásról weblapunkon vagy a közösségi médiában tájékozódhat!


További információért kattintson ide.


HOTEL ADALBERT


HotelAdalbert Szent Tamás ház.jpg  Hotel Adalbert.jpg  HotelAdalbert-SzentTamásHáz_20-06-09__01134.jpg
 

Töltsön több napot Szent István városában, szeretettel várjuk hotelünkben!


Az esztergomi Hotel Adalbert*** az aktív pihenők, városlátogatók, üzletemberek és a gyermekes családok kedvence. Mindkét épületünk Esztergom szívében a Bazilika és a Várhegy tövében, a főbb nevezetességek gyűrűjében helyezkedik el. Célunk, hogy felejthetetlenné varázsoljuk vendégeink pihenését és pozitív élményekkel gazdagodjanak Szent István városában.


Miért választanak minket vendégeink?

  • Elhelyezkedés a város szívében, az esztergomi bazilikától pár száz méterre, a történelmi nevezetességek közvetlen közelében
  • Bőséges, gazdag büféreggeli
  • Kamerával megfigyelt, zárt parkoló
  • Gyönyörű díszkert
  • Minden egy helyen: Szent Adalbert Rendezvényközpont és Prímás Pince
  • Ingyenes Wi-Fi
  • Barátságos, segítőkész, több nyelven beszélő személyzet
 

További információért kattintson ide.